MoneyGram

Unul dintre liderii mondiali ai pietei de profil.

::Money Gram este unul dintre liderii mondiali ai pietei de profil, prezent in 275.00 de locatii (comercianti, posta si institutii financiare) din peste 194 de tari si teritoritorii.

  • Serviciu transfer de bani disponibil in lei, euro si USD
  • Proces de transmitere bani simplu si confortabil, fiind necesara doar cartea de identitate
  • Proces de ridicare bani simplu si confortabil, pe baza cartii de identitate si a codului de referinta
  • Pentru mai multe informatii legate de procesul de primire/transfer de bani, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:

RIA

::Continental Exchange Solutions (RIA) este un serviciu rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul celor peste 170.000 locatii RIA din intreaga lume.  RIA Financial Services a fost fondata in 1987 si reprezinta a treia cea mai mare companie de transfer de bani din lume, avand o retea extisa in peste 130 de tari, acoperind 6 continente.

BTS

::Bancomer Transfer Services

Bancomer Transfer Services face parte din grupul financiar BBVA Group, companie multinationala care opereaza in peste 30 de tari. Prin intermediul BTS, BBVA Group ofera clientilor sai servicii de transfer rapid de bani in 23 de tari prin intermediul celor peste 73.000 de locatii.

 

Europhil

::United Europhil

Europhil ofera clientilor posibilitatea de a efectua transferuri rapide de bani din tari ca Spania, Belgia si Marea Britanie catre Romania. Fiind una dintre primele companii de transfer international de bani, infiintata in Spania in 1989, Europhil dispune de o vasta experienta in domeniu.

MGP

::Monty Global Payments (MGP)

Infiintata in 2004, compania Monty Global Payments activeaza exclusiv prin sucursalele din Spania, de unde se realizeaza transferuri de bani in 90 de tari din America Latina, Africa si Europa de Est.

Smith & Smith

::Smith&Smith

Serviciul de transfer rapid de bani Smith&Smith este disponibil in peste 90 de tari, dintre care mentionam Italia, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia. Idea::Bank si Smith&Smith ofera clientilor un serviciu foarte avantajos caracterizat prin costuri minime si rapiditate in transmiterea banilor in conditii de maxima siguranta.

Procesul de transmitere a banilor prin intermediul noului serviciu este simplu, ordonatorul se prezinta la ghiseul Smith&Smith, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume si prenume, codul numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una din sucursalele Idea::Bank doar cu actul de identitate si cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Smith&Smith este prima companie romaneasca specializata in transfer de bani. Compania opereaza pe piata din 1999 si ofera un serviciu eficient, rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul unei retele extinse de parteneri straini prestatori de servicii de plata, cu un numar estimat de peste 50.000 de puncte de acces specializate in transfer de fonduri. 

i-transfer

::i-transfer

i-transfer ofera un serviciu foarte avantajos de transfer rapid de bani intre SUA, Canada, Germania, Italia si Romania, caracterizat prin costuri minime, rapiditate si siguranta maxima.

i-transfer ofera, la nivel global, servicii de transfer rapid de bani, in conditii de cost - eficienta si maxima siguranta, in peste 70 de tari. Compania a fost fondata în 2007 si are sediul in Statele Unite ale Americii.

In prezent, i-transfer ofera servicii de transfer rapid de bani, la un inalt nivel calitativ, in America de Nord, Europa de Vest si America Latina, utilizand o retea extinsa de agenti si distribuitori.

Procesul de transmitere a banilor este simplu: ordonatorul se prezinta la ghiseul i-transfer, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume, prenume, cod numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una dintre sucursalele Idea::Bank doar cu actul de identitate si dupa caz, cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

MBS

::Mondial Bony Service (MBS)

Mondial Bony Service ofera clientilor posibilitatea de a efectua transferuri rapide de bani din Italia catre Romania. Pentru mai multe informatii, acceseaza site-ul: mondialbonyservice.it