MoneyGram

Unul dintre liderii mondiali ai pieței de profil.

MoneyGram

::Money Gram este unul dintre liderii mondiali ai pieței de profil, prezent în 275.000 de locații (comercianți, poșta și instituții financiare) din peste 194 de țări și teritoritorii.

  • Serviciu transfer de bani disponibil în lei, euro și USD
  • Proces de transmitere bani simplu și confortabil, fiind necesara doar cartea de identitate
  • Proces de ridicare bani simplu și confortabil, pe baza cărții de identitate și a codului de referință
  • Pentru mai multe informații legate de procesul de primire/transfer de bani, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

Smith & Smith

Money Transfer

::Smith&Smith

Serviciul de transfer rapid de bani Smith&Smith este disponibil in peste 90 de tari, dintre care mentionam Italia, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia. Idea::Bank si Smith&Smith ofera clientilor un serviciu foarte avantajos caracterizat prin costuri minime si rapiditate in transmiterea banilor in conditii de maxima siguranta.

Procesul de transmitere a banilor prin intermediul noului serviciu este simplu, ordonatorul se prezinta la ghiseul Smith&Smith, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume si prenume, codul numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una din sucursalele Idea::Bank doar cu actul de identitate si cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Smith&Smith este prima companie romaneasca specializata in transfer de bani. Compania opereaza pe piata din 1999 si ofera un serviciu eficient, rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul unei retele extinse de parteneri straini prestatori de servicii de plata, cu un numar estimat de peste 50.000 de puncte de acces specializate in transfer de fonduri. 

Small World FS

Transfer de bani în peste 200.000 de locații din întreaga lume.

::Small World FS este a treia companie de Money Transfer ca rețea de plată mondial, oferind o modalitate sigură, rapidă și ieftină de a trimite și de a primi bani oriunde în lume. Small World FS dispune de o rețea globală, cu peste 200.000 de locații și oferă o gamă largă de opțiuni de plată - de la transferuri de cont bancar, transferuri de numerar și reîncărcări de portofel mobil - care permite clienților persoane fizice să efectueze transferuri către orice țară, indiferent de monedă. În plus, această rețea garantează că plățile pot fi colectate în 10 minute și faptul ca un cont bancar pot fi creditat în câteva ore.