MoneyGram

Unul dintre liderii mondiali ai pieței de profil.

::Money Gram este unul dintre liderii mondiali ai pieței de profil, prezent în 275.00 de locații (comercianți, poșta și instituții financiare) din peste 194 de țări și teritoritorii.

  • Serviciu transfer de bani disponibil în lei, euro și USD
  • Proces de transmitere bani simplu și confortabil, fiind necesara doar cartea de identitate
  • Proces de ridicare bani simplu și confortabil, pe baza cărții de identitate și a codului de referință
  • Pentru mai multe informații legate de procesul de primire/transfer de bani, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

RIA

Money Transfer!

::Continental Exchange Solutions (RIA) este un serviciu rapid și sigur de transfer de bani prin intermediul celor peste 170.000 locații RIA din întreaga lume.  RIA Financial Services a fost fondată în 1987 și reprezintă a treia cea mai mare companie de transfer de bani din lume, avănd o rețea extinsă în peste 130 de țări, acoperind 6 continente.

BTS

::Bancomer Transfer Services

Bancomer Transfer Services face parte din grupul financiar BBVA Group, companie multinațională care operează în peste 30 de țări. Prin intermediul BTS, BBVA Group oferă clienților săi servicii de transfer rapid de bani în 23 de țări prin intermediul celor peste 73.000 de locații.

 

Europhil

::United Europhil

::United Europhil

Europhil oferă clienților posibilitatea de a efectua transferuri rapide de bani din țări ca Spania, Belgia și Marea Britanie către România. Fiind una dintre primele companii de transfer internațional de bani, înființată în Spania în 1989, Europhil dispune de o vastă experiență în domeniu.

MGP

::Monty Global Payments

::Monty Global Payments (MGP)

Înființată în 2004, compania Monty Global Payments activează exclusiv prin sucursalele din Spania, de unde se realizează transferuri de bani în 90 de țări din America Latina, Africa și Europa de Est.

Smith & Smith

Money Transfer

::Smith&Smith

Serviciul de transfer rapid de bani Smith&Smith este disponibil in peste 90 de tari, dintre care mentionam Italia, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia. Idea::Bank si Smith&Smith ofera clientilor un serviciu foarte avantajos caracterizat prin costuri minime si rapiditate in transmiterea banilor in conditii de maxima siguranta.

Procesul de transmitere a banilor prin intermediul noului serviciu este simplu, ordonatorul se prezinta la ghiseul Smith&Smith, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume si prenume, codul numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una din sucursalele Idea::Bank doar cu actul de identitate si cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Smith&Smith este prima companie romaneasca specializata in transfer de bani. Compania opereaza pe piata din 1999 si ofera un serviciu eficient, rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul unei retele extinse de parteneri straini prestatori de servicii de plata, cu un numar estimat de peste 50.000 de puncte de acces specializate in transfer de fonduri. 

i-transfer

Money Transfer

::i-transfer

i-transfer ofera un serviciu foarte avantajos de transfer rapid de bani intre SUA, Canada, Germania, Italia si Romania, caracterizat prin costuri minime, rapiditate si siguranta maxima.

i-transfer ofera, la nivel global, servicii de transfer rapid de bani, in conditii de cost - eficienta si maxima siguranta, in peste 70 de tari. Compania a fost fondata în 2007 si are sediul in Statele Unite ale Americii.

In prezent, i-transfer ofera servicii de transfer rapid de bani, la un inalt nivel calitativ, in America de Nord, Europa de Vest si America Latina, utilizand o retea extinsa de agenti si distribuitori.

Procesul de transmitere a banilor este simplu: ordonatorul se prezinta la ghiseul i-transfer, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume, prenume, cod numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una dintre sucursalele Idea::Bank doar cu actul de identitate si dupa caz, cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

MBS

::Mondial Bony Service

Mondial Bony Service oferă clienților posibilitatea de a efectua transferuri rapide de bani din Italia către România. Pentru mai multe informații, accesează site-ul: mondialbonyservice.it