Premii30 octombrie 2018, la cea de-a XVIII-a ediție a galei "Financial Leaders' Hall of Fame 2018", organizată de Business Arena Magazine, Idea::Bank a primit premiul "Best use of technology in banking", ca semn de recunoaștere a inovației pe care am adus-o în serviciile bancare digitale, prin lansarea platformei Idea::WebDepo, care permite unui non-client al băncii să deschidă un depozit full online.

 

Premii27 iunie 2018, la cea de-a XI-a ediție a Galei Bancheri de Top, organizată de către publicația financiară FinMedia, Idea::Bank a fost distinsă cu două premii: “Cel mai bun raport credite/depozite” și “Cea mai bună dinamică a activelor”. Premiile obținute sunt o recunoaștere a efortului întregii echipe Idea::Bank.

 

Premii9 aprilie 2018, la cea de-a X-a ediție a Galei Online Banking organizată de către trustul de presa FinMedia, Idea::Bank a primit premiul “Best Performance in Online Banking 2017”, produsul premiat fiind aplicația de internet banking, Idea::iBank pentru persoane fizice.

 

Premii21 martie 2018, la cea de-a treia ediție a evenimentului anual, Gala ARBC Experiență, Excelență și Viitor în Servicii Financiare, organizată de către Asociația Română a Brokerilor de Credite, Idea::Bank a fost nominalizată la 4 premii și a fost distinsă cu premiul “Cel mai bun flux”, acordat în urma exprimării votului a peste 400 de membrii ai comunității financiare și de business.

 

Premii6 iulie 2017, la cea de-a X a ediție a Galei Bancheri de Top, organizată de către publicația financiară FinMedia, Idea::Bank a fost distinsă cu două premii: “Premiul pentru cea mai bună dinamică a economisirii” și “Premiul pentru cea mai bună dinamica a activelor”. Premiile  obținute sunt o recunoaștere a muncii întregii echipe Idea::Bank.

 

Premii25 aprilie 2017, la cea de-a IX a ediție a Galei Online Banking, organizată de către publicația financiară FinMedia, Idea::Bank a câștigat premiul pentru "Cea mai mare creștere a numărului de clienți persoane juridice pe online banking în 2016".

 

Premii23 martie 2017, la cea de-a II-a editie a Galei Anuale a Brokerilor de Credite, eveniment organizat de Asociația Română a Brokerilor de Credite, Idea::Bank a fost premiată cu două distincții importante: "Idea::Bank - Banca anului 2016" și "Idea::Bank - Cel mai bun credit de nevoi personale", acordat pentru creditul de nevoie personale Idea::selfie.

 

Premii10 noiembrie 2016, la  evenimentul aniversar  “7 ani de antreprenoriat social marca ViitorPlus”, organizat de către Asociația “Viitor Plus”, Idea::Bank a primit titlul de “Client Constant”, pentru achiziționarea de produse marca Atelierul de Pânză.

 

Premii8 noiembrie 2016, la cea de-a XVI-a ediție a galei "Financial Leaders Hall of Fame 2016", organizată de Business Arena Magazine, Idea::Bank a fost desemnată "Retail Bank of the Year 2016"

 

Premii26 mai 2016, la Gala Premiilor Capital “Excelența în Afaceri”, Idea::Bank a primit premiul al II-lea la categoria “Cea mai bună instituție financiară”

 

Premii27 martie 2016, la prima gala „Forbes Banking Awards” organizată de către Forbes in Romania, Idea::Bank  a primit premiul “Newcomer” pentru lansarea brandului în piața bancară din România

 

Premii23 martie 2016,  Idea::selfie credit a fost desemnat “Cel Mai Bun Credit de Nevoi Personale”, la prima gala „Experiență, Excelență și Viitor în Servicii Financiare” organizată de către Asociația Română a Brokerilor de Credite

 

Premii07 martie 2016,  la prima  gala „Bank of the Year” organizată de către Mastercard în România, Idea::selfie credit  este desemnat „Produsul de Credit Retail al Anului 2015”.