În conformitate cu prevederile Actului Constitutiv, Consiliul de Administrație (CA) este un for decizional care stabilește structura organizatorică, direcțiile de dezvoltare, planul de afaceri, care supraveghează activitatea Băncii și îndeplinește funcția de supraveghere, respectiv desfășoară ansamblul atribuțiilor de monitorizare și control al îndeplinirii strategiei și obiectivelor Băncii, în limitele toleranței la risc aprobate.

Banca este condusă în sistem unitar, conducerea și administrarea Băncii fiind încredințată unui Consiliu de Administrație (CA), în calitate de organ de conducere în funcția de supraveghere, iar conducerea executivă a activității Băncii este delegata Comitetului de Direcție (CD) . Consiliul de Administrație (CA) își desfășoară activitatea conform cadrului legal aplicabil, dar și în concordanță cu prevederile Actului Constitutiv, iar Comitetul de Direcție (CD) asigură activitatea de conducere.

Componența Consiliului de Administrație Idea::Bank:

  • Piotr Kaczmarek - Președintele Consiliului de Administrație
  • Krzysztof Bielecki - Membru al Consiliului de Administrație
  • Adriana Dutescu - Membru al Consiliului de Administrație (membru independent)
  • Krzysztof Florczak - Membru al Consiliului de Administrație
  • Levon Khanikyan - Membru al Consiliului de Administrație

 

Componența Comitetului de Direcție Idea::Bank:

Mioara Popescu

Mioara Popescu
Președinte Executiv

Mioara Popescu a absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică. Și-a început activitatea ca analist programator în anul 1985, urmând ca în anul 1995 să opteze pentru sistemul bancar. Mioara lucrează în  industria financiar-bancara de peste de 23 ani și a avut o creștere graduală în cariera sa de manager, ocupând succesiv pozițiile de Director Sucursală, Vicepreședinte Executiv și Președinte Executiv. Este adepta unui stil managerial participativ-consultativ și este specializată în optimizarea fluxurilor și proceselor de business.

Gabriela Andrei

Gabriela Andrei
Vicepreședinte Executiv Financiar

Gabriela Andrei, absolventă a Universităţii Politehnice București (1994) şi a Academiei de Studii Economice Bucureşti (1997), are o experiență profesională de peste 23 de ani în domeniul financiar-bancar, în audit intern și management financiar-contabil. Anterior funcției de Vicepreședinte Executiv Financiar, a deținut funcția de Director Audit Idea::Bank.

Gabriela este certificată C.E.C.C.A.R. și C.A.F.R. și formator acreditat I.B.R.. Crede cu tărie în disciplină și în dezvoltarea profesională graduală.

Maria Băiașu

Maria Băiașu
Vicepreședinte Executiv Operațiuni

Simina Maria Băiașu are o experiență cuprinzătoare în domeniul operațiunilor și strategiilor de risc de creditare. Activează cu succes în domeniul financiar–bancar de peste 22 ani, anterior funcției de Vicepreședinte Executiv Creditare și Operatiuni a deținut funcția de Director Credite Idea::Bank.
Simina a dobândit o experiență complexă de business în companii internaționale de prestigiu și a avut o evoluție pas cu pas în cariera. Este adepta unui stil managerial democratic axat pe performanță și profesionalism. Simina vorbește fluent limba engleză și este de profesie inginer.

Alin-Daniel Fodoroiu

Alin-Daniel Fodoroiu
Vicepreședinte Executiv Business

Alin Fodoroiu are o amplă experiență în domeniul creditării și activează în domeniul financiar-bancar de peste 15 ani, anterior funcției de Vicepreședinte Executiv Business deținând funcția de Director Coordonator Produse și Vânzări în cadrul Idea::Bank S.A..
Expertiza lui Alin în domeniul business acoperă atât segmentul de creditare persoane fizice cât și IMM și a fost dobândită în timpul dezvoltării de proiecte pe termen lung în bănci din top 10. Alin a contribuit activ la dezvoltarea și lansarea brand-ului Idea::Bank în România prin dezvoltarea unui nou portofoliu de produse și servicii. Alin este absolvent al Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Levon Khanikyan

Levon Khanikyan
Vicepreședinte Executiv Risc

Levon are o experiență managerială internațională în domeniul bancar, managementul riscurilor, microfinanțare IMM-urilor și a instituțiilor financiare nebancare. Levon are un MBA în Management Internațional obținut la Universitatea de Științe Aplicate Pforzheim, Germania, dezvoltându-se în mod constant prin participarea la diverse cursuri, cel mai recent fiind susținut de CFA Institute, Charlottesville, VA, Statele Unite ale Americii.