Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai mari grupuri financiare poloneze, și-a diversificat canalele online de distribuție a produselor și serviciilor oferite persoanelor fizice începând cu luna august 2018.

Cu o abordare axată pe transparență și parteneriat, Idea::Bank vine cu o soluție de tip platformă dedicată produselor de economisire pentru clienți și non-clienți. Idea::WebDepo se distinge prin faptul că este o platformă online dedicată exclusiv depozitelor, prin care o persoană fizică, cetățean român, poate constitui un depozit fără a vizita banca, printr-un transfer dintr-un cont curent deschis la una din băncile din UE. 

Avantaje: 

  • 100% online: clientul nu trebuie să vina la bancă; 
  • avantajos: 3% dobândă anuală pentru depozitele constituite în lei  pe o perioadă de 3 luni, pentru sume noi; 
  • comisioane ZERO: 0 lei constituire depozit, 0 lei comision administrare, 0 lei comision la retragere la scadență;  
  • simplu: depozit online. care se deschide în 3 pași simpli de oriunde există conexiune la internet; 
  • în control și timp real: platforma online Idea::WebDepo poate fi accesată la orice oră, toate informațiile importante despre evoluția depozitului regăsindu-se aici.  

“Diversificarea canalelor de distribuție online reprezintă o linie strategică privind dezvoltarea Idea::Bank. Idea::WebDepo, alături de Calculatorul cu Dorințe sunt astfel de canale online pentru distribuția exclusivă (necondiționată de deschiderea prealabilă a unui cont curent online), a celor două categorii de produse bancare de bază oferite persoanelor fizice: depozite, respectiv credite.

Nouă platformă Idea::WebDepo constituie un pas important în deschiderea ofertei Idea::Bank către persoanele fizice, cetățeni români, cu un cont curent la o bancă de pe teritoriul UE. Comoditatea, dobânda avantajoasă și comisioanele zero reprezintă principalele avantaje care transformă produsul Idea::WebDepo într-o ofertă unică pe piața bancară din România.” a declarat  Alin-Daniel Fodoroiu, Vicepreședinte Executiv Business Idea::Bank.