Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, și-a extins rețeaua de unități teritoriale în Transilvania deschizând în Oradea cea de a-33-a sucursală la nivel național. Idea::Bank își propune să ofere, în sediul din Piață Unirii nr. 12, parter, Oradea, județul Bihor, clienților bihoreni produse simple, ușor de înțeles, într-o maniera transparentă și promptă.

Cu o abordare axată pe transparentă și parteneriat, Idea::Bank vine cu oferte simplificate pentru clienți: 

  • 0% comision pentru retragerea de numerar de la orice ATM din tara și din străinătate, oriunde în lume. Oferta propusă până la final de an se aplică cardurilor de debit Idea::foto cu condiția virării lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a plații la comercianți de minimum 700 lei/luna.
  • Un singur document pentru solicitarea creditului de nevoi personale Idea::selfie și Idea::selfie+, respectiv actul de identitate (fără adeverință de venit) pentru solicitanții salariați care obțin venituri standard.
  • Operațiuni rapide și sigure prin serviciul de internet banking Idea::iBank finalizate cu doar 3 click-uri. 

În plus, atitudinea fresh este susținută și de experiență pe care Idea::Bank o propune clienților în sucursalele nou deschise: un spațiu de joacă pentru copii și acces la internet prin tablete puse la dispoziția clienților și un canal video propriu - Idea::TV realizat în parteneriat cu un furnizor național.

“Extinderea rețelei teritoriale Idea::Bank în zona de vest a țării, vine în urma unei analize aprofundate a mediului de afaceri regional și bihorean în principal, acțiune care confirmă interesul Idea::Bank de a dezvolta echilibrat toate canalele de vânzare. Punctul de contact cu clientul este în continuare foarte important pentru un anumit segment de clientelă pentru care consilierea la ghișeu rămâne un factor diferențiator în alegerea unui produs sau serviciu.” a declarat Petru Ciurtin - Director Regional Idea::Bank.

Idea::Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii – internet și digital banking – și diversificarea canalelor alternative de vânzare și post vânzare care să completeze natural prezența teritorială selectivă.

Pentru informații suplimentare, va stăm la dispoziție cu plăcere!

Mihaela Savu

Head of Communication & PR

0722 556 103 | mihaela.savu@idea-bank.ro