Aegon România anunță lansarea parteneriatului cu cea mai nouă bancă din România, Idea::Bank, odată cu lansarea produsului de asigurare Idea::safe, oferit de către Aegon clienților băncii care contractează credite de nevoi personale.

“Echipa Aegon își confirmă încă o dată know-how-ul și experiența în asigurări de viață prin semnarea unui parteneriat nou de bancassurance. Ne mândrim să începem această colaborare alături de Idea::Bank, o bancă modernă, nouă pe piața din România. Suntem încrezători că vom extinde în curând portofoliul de produse astfel încât să oferim clienților o gamă cât mai largă de produse care să răspundă nevoilor lor”, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.  

„Creditul de consum, Idea::selfie, cu un singur document și în suma de până la 90.000 lei reprezintă povestea de succes a lansării Idea::Bank în România. Și nu vrem ca aceasta să se oprească aici, de aceea vom atașa acestui produs opțiunea de asigurare prin Idea::safe, oferit în parteneriat cu Aegon, protejând clientul și familia acestuia pentru posibile evenimente nefericite din viitor. Idea::selfie îți păstrează simplitatea, transparența și dobânda competitivă, cu un DAE pornind de la 8.86%, și aduce în plus clientului liniștea unui viitor protejat pentru familia sa.” a declarat Alin Fodoroiu – Director de Dezvoltare Produse, Idea::Bank.

Idea::safe, asigurarea de viață oferită de Aegon oferă protecția necesară clienților în cazul apariției unor evenimente nedorite, produse pe durata derulării creditului, acoperind riscurile de deces și invaliditate totală din accident sau îmbolnăvire.  Sunt eligibile pentru asigurare persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani.

GRUPUL Aegon: Cu sediul la Haga, Aegon este o companie internațională, specializată în asigurări de viaţă, planuri de pensii şi soluţii investiţionale, care activează cu succes în peste 25 de ţări din America, Europa și Asia. Aegon are peste 28.000 de angajaţi și peste 47 milioane de clienţi din toată lumea.

Aegon în ROMÂNIA: Activă în România de peste 5 ani, compania de asigurări de viață Aegon derulează de la intrarea în piața locala un parteneriat de bancassurance de succes și, din 2014, compania a reluat și distribuția prin brokerii parteneri. De asemenea, Aegon a finalizat recent preluarea portofoliului Eureko, devenind unul dintre cei mai importanți zece jucători din segmentul asigurărilor de viață.

Despre Idea::Bank: Idea::Bank ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking) si avand o raspandire teritoriala selectiva, operand cu 35 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 7900 de angajati.  Detalii pe www.idea-bank.ro, pagina de facebook - www.facebook.com/ideabankromania si canalul youtube Idea Bank.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție cu plăcere!

Adela-Maria Marchiș

Marketing & Communications Manager
adela.marchis@aegon.ro
0754 080 914

Sorin Barariu

Communication Consultant
sorin.barariu@rogalski.ro

0723 219 271