Idea::Bank, parte a Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare poloneze, și-a extins rețeaua de unități teritoriale în vestul tarii, deschizând în Arad cea  de a-34-a sucursală la nivel național. Idea::Bank își propune să ofere, în sediul din B-dul Revoluției, nr. 27, Arad, produse simple, ușor de înțeles, într-o maniera clară și promptă.

Cu o abordare axată pe transparentă și parteneriat, Idea::Bank vine cu oferte simplificate pentru clienți: 

  • ZERO lei comision de utilizare ATM pentru retragerea de numerar, folosind un card de debit Idea::Bank, de la orice ATM din tara și din străinătate, oriunde în lume. Oferta valabilă până la final de an se aplică cardurilor de debit Idea::foto cu condiția virării lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a plații la comercianți de minimum 700 lei/luna.
  • Un singur document pentru solicitarea creditului de nevoi personale Idea::selfie și Idea::selfie+, respectiv actul de identitate (fără adeverință de venit) pentru solicitanții salariați care obțin venituri standard.
  • Operațiuni rapide și sigure prin serviciul de internet banking Idea::iBank finalizate cu doar 3 click-uri

În plus, atitudinea fresh este susținută și de experiența pe care Idea::Bank o propune clienților în sucursalele nou deschise: un spațiu de joacă pentru copii și acces la internet prin tablete puse la dispoziția clienților și un canal video propriu - Idea::TV realizat în parteneriat cu un furnizor național. 

“Extinderea rețelei teritoriale Idea::Bank în zona de vest a tarii, vine în urma unei analize aprofundate a mediului de afaceri regional si arădean în principal, acțiune care confirmă interesul Idea::Bank de a dezvolta echilibrat toate canalele de vânzare. Punctul de contact cu clientul este în continuare foarte important pentru un anumit segment de clientelă pentru care consilierea la ghișeu rămâne un factor diferențiator în alegerea unui produs sau serviciu.” a declarat Cornel Frațică - Director Rețea Idea::Bank.

Idea::Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii, internet și digital banking, diversificarea canalelor alternative de vânzare și post vânzare, care să completeze natural prezența teritorială selectivă.

Pentru informații suplimentare, va stăm la dispoziție cu plăcere!

Mihaela Savu

Head of Communication & PR

0722 556 103 | mihaela.savu@idea-bank.ro