Idea::Leasing

Idea::Leasing, alaturi de Idea::Bank alcatuiesc Idea Group Romania si ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii si companiile din Romania se asteapta in prezent: simplu, prompt si personal.

Aflata permanent in topul 10 al celor mai mari companii specializate in servicii de leasing financiar din Romania, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigura solutii de finantare complexe. Expertiza consultantilor acopera domenii variate: industria auto (autovehicule si utilitare usoare), sectorul constructiilor si al transportului, industria alimentara si a bauturilor, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetica, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor si nemetalelor, precum si in alte industrii.

Viziteaza site-ul Idea Leasing.


Aegon Romania

Aegon, partenerul Idea::Bank, face parte din Grupul Aegon, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, cu o experienta de peste 160 de ani, specializata in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii pentru investitii. Aegon este prezenta in Romania din anul 2007, activand atat pe segmentul asigurarilor de viata, cat si pe cel al pensiilor private. Ocupand locul 8 in topul asiguratorilor din Romania, Aegon se bucura de o reputatie impecabila pe piata financiara, oferind produse simple si transparente, ce au la baza nevoile clientilor.

Viziteaza site-ul Aegon Romania.