Idea::Leasing

Idea::Leasing, alături de Idea::Bank alcătuiesc Idea Group România și oferă produse și servicii financiare în felul în care consumatorii și companiile din România se așteaptă în prezent: simplu, prompt și personal.

Aflată permanent în topul 10 al celor mai mari companii specializate în servicii de leasing financiar din România, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigură soluții de finanțare complexe. Expertiza consultanților acoperă domenii variate: industria auto (autovehicule și utilitare ușoare), sectorul construcțiilor și al transportului, industria alimentară și a băuturilor, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetică, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor și nemetalelor, precum și în alte industrii.

Mai multe detalii despre Idea Leasing puteți găsi - aici

 

Idea Leasing

 

 


Aegon România

Aegon, partenerul Idea::Bank, face parte din Grupul Aegon, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, cu o experiență de peste 160 de ani, specializată în asigurări de viață, planuri de pensii și soluții pentru investiții. Aegon este prezentă în România din anul 2007, activând atât pe segmentul asigurărilor de viață, cât și pe cel al pensiilor private. Ocupând locul 8 în topul asiguratorilor din România, Aegon se bucură de o reputație impecabilă pe piața financiară, oferind produse simple și transparente, ce au la bază nevoile clienților.

Mai multe detalii despre Aegon România puteți găsi - aici

 

Aegon România