Ergo & Aegon

Să facem cunoștință!

ERGO Asigurări de Viaţă SA este subsidiară pe piaţa din România a Grupului german de asigurări ERGO. Înfiinţată în 2009, compania şi-a început activitatea efectivă în luna mai 2010, alături de partenerii săi bancari şi non-bancari.

ERGO este membru al Grupului Munich RE, unul dintre cei mai mari reasiguratori mondiali, cu peste 130 de ani de experiență. Cu un volum de prime brute subscrise de peste 16 miliarde de euro, ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri europene de asigurări. La nivel mondial, Grupul ERGO este reprezentat în peste 30 de țări din Europa și Asia. În Germania, ERGO se numără printre cei mai importanți furnizori pe toate segmentele.

ERGO Asigurări de Viaţă SA  deţine un portofoliu diversificat care include asigurări de viaţă şi sănătate.

 

Aegon face parte din Grupul Aegon, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, cu o experiență de peste 160 de ani, specializată în asigurări de viață, planuri de pensii și soluții pentru investiții.

Aegon este prezentă în România din anul 2007, activând atât pe segmentul asigurărilor de viață, cât și pe cel al pensiilor private.

Ocupând locul 8 în topul asiguratorilor din România, Aegon se bucură de o reputație impecabilă pe piața financiară, oferind produse simple și transparente, ce au la bază nevoile clienților.

Date contact

 

Activitatea de bancassurance

Idea Bank S.A. Cod RAJ: 500022

Conducerea activității de bancassurance

Corina Cristofor – Director Bancassurance

Tel.: +40-21-318.95.15 Fax: +40-21-318.95.16 E-mail: corina.cristofor@idea-bank.ro

Oana Iosifidis – Director Adjunct Bancassurance

Tel.: +40-21-318.95.15 Fax: +40-21-318.95.16 E-mail: oana.iosifidis@idea-bank.ro 

Registrul persoanelor care desfășoară activitate de bancassurance poate fi consultat mai jos: