Avantaje

Simplu si comod, cu pana la 50% discount la operatiuni.

Serviciul de online banking Idea::iBank iti ofera acces nelimitat la toate conturile companiei tale!

  • Simplu si comod: iti gestionezi de la birou conturile companiei
  • Pana la 50% discount la operatiuni: poti efectua tranzactii interbancare cu pana la jumatate de cost fata de ghiseele bancii
  • Functionalitati: plati in lei catre furnizorii tai si catre bugetul statului, plati in valuta catre partenerii de afaceri din afara tarii, transfer gratuit de fonduri intre conturile proprii sau catre catre alti clienti ai bancii, plati de utilitati, deschidere de depozite, vizualizarea extraselor de cont, plati programate, schimb valutar, import de ordine de plata prin fisier etc.

Caracteristici

Serviciul de online banking Idea::iBank iti economiseste timp si bani.

  • Poti accesa simplu conturile companiei pe care le ai deschise la Idea::Bank.
  • Este util chiar si atunci cand ai nevoie sa efectuezi un transfer in cel mai scurt timp si nu ai cum sa ajungi la banca sau iti doresti pur si simplu sa faci plata salariilor angajatilor.

Costuri

Transparenta si eficienta!

  • Costurile de utilizare Idea::iBank pot fi consultate in lista de tarife de mai jos:

Informatii utile

Specialistii nostri iti stau la dispozitie oricand!

  • Pentru detalii legate de modul de folosire a serviciului de online banking Idea::iBank pentru persoane juridice ne poti contacta la Idea::contact center *4455 / 021.318.95.00

Program procesare tranzactii

La ce ora din zi se proceseaza tranzactiile prin iBank.

Programul de procesare si decontare al tranzactiilor realizate prin serviciul de internet banking Idea::iBank pentru companii este urmatorul:

Transferuri in lei sau valuta intre conturi proprii sau catre conturi Idea::Bank vor fi decontate imediat, in urma aprobarii lor in aplicatie.

Ordinele de plata in lei catre un cont deschis la alta banca :

  • Ordine de plata cu suma mai mica de 50.000 lei vor fi decontate in aceeasi zi daca operatiunea este realizata intr-o zi bancara lucratoare pana in ora 13:40. Dupa aceasta ora sau in zilele nelucratoare platile vor intra in compensare in urmatoarea zi bancara lucratoare. Aceasta regula se aplica si in cazul platilor catre buget/trezorerie.
  • Ordine de plata a caror suma individuala depaseste sau este egala cu 50.000 lei vor fi decontate in aceeasi zi bancara lucratoare, daca operatiunea este realizata intr-o zi bancara lucratoare pana in ora 14:30. Ordinele de plata realizate dupa ora 14:30 sau in zilele nelucratoare vor fi decontate in urmatoarea zi bancara lucratoare.
  • In data de 23 a fiecarei luni sau, in cazul in care aceasta este o zi nebancara, in ultima zi lucratoare inaintea acesteia, termenul limita pentru prelucrarea ordinelor de plata de mare valoare in lei (mai mari sau egale cu 50.000 lei) sau cele urgente este ora 14:00.

Platile valutare catre un cont deschis la alta banca realizate intr-o zi bancara lucratoare pana in ora 16:00 vor fi decontate in 2 zile bancare lucratoare de la initierea operatiunii. 

Platile valutare in regim de urgenta se vor realiza in aceeasi zi daca operatiunea este initiata pana in ora 14:30 iar ziua initierii este zi bancara lucratoare. Platile realizate dupa ora 14:30 vor fi decontate in urmatoarea zi bancara lucratoare.

Depozitele se vor constitui in ziua initierii operatiunii daca actiunea de constituire este realizata intr-o zi bancara lucratoare pana in ora 17:00. Depozitele constituite dupa aceasta ora vor avea ca data a constituirii urmatoarea zi bancara lucratoare.

Schimburi valutare. Sumele convertite in urma unei operatiuni de schimb valutar vor fi disponibile in cont in aceeasi zi, daca operatiunea este realizata intr-o zi bancara lucratoare pana in ora 17:00.

Solicita Idea::iBank

Raspundem in cel mai scurt timp!